Отворене пријаве за ПаркАП! 2024.

9. 06. 2024.Вести

НТП Београд отворио је пријаве за студентски стартап камп – ПаркАП! 2024, а по први пут на овај јединствени програм учења, рада и дружења, могу да се пријаве и студенти који студирају ван Београда.

Позивају се сви заинтересовани да испрате ову информацију и по жељи поделе путем дигиталних канала, мејлинг листа или путем директне комуникације са другим студентима.

💡 Такође, путем ових линкова  Instagram LinkedIn Facebook можете да пронађете објаву коју можете даље да делите на као и да видите више информација.

ParkUP! је намењен студентима свих факултета, из свих делова Србије, узраста од 18 до 26 година, који желе да закораче у свет технолошког предузетништва, стекну знања и вештине како да креирају идеје/уоче проблеме, формирају тим и упознају се са корацима у развоју једног успешног стартапа.

Студентски стартап камп одржава се у Научно-технолошком парку Београд, у периоду од 11. до 16. јула. 2024. године, а свим академцима који студирају ван Београда биће обезбеђен смештај током трајања кампа.

Пријаве су отворене до 22. јуна на сајту НТП Београд!

Студентски стартап камп ПаркАП! 2024 реализује се у оквиру Програма промоције и популаризације иновационе делатности Министарства науке, иновација и технолошког развоја, уз подршку пројекта Технопарк Србија 2.

Више информација о ПаркУП!-у погледајте  ОВДЕ

Коментари

0 коментара