Траже се СТАРТ АП-ови! SpinLab – Врло Велики Акцелератор

19. 03. 2024.Вести

СпинЛаб – Акцелератор ХХЛ подржава предузетничке тимове у расту и успостављању иновативних предузећа. Њихова мисија је да подстакну предузетништво и иновацију у срцу Немачке али и шире, пружајући практично вођење стартапима и спин-оф компанијама.

Предузетнички тимови остају независни – ми нећемо обављати ваш посао уместо вас – али вам можемо помоћи да постигнете изузетне резултате кроз наш програм прилагођен вашим потребама“ (СпинЛаб).

Шта још кажу у СпинЛаб-у?

„Пружамо канцеларијски простор за заједнички рад у SPINNEREI (памучна фабрика у Лајпцигу), међународно признатом месту за уметност, културу и пословање. Наши технолошки партнери су опремљени да пруже основне ресурсе како би ваше идеје претворили у стварност. Високо мотивисани тренери и ментори деле своје знање и искуство као део нашег интерактивног програма, који укључује тимски рад, семинаре, радионице и друге формате. Делимо са вама нашу обимну мрежу инвеститора ризичног капитала, искусних предузетника, као и стручњака из индустрије и технологије. СпинЛаб не наплаћује никакве накнаде и не узима удео у власништву.

Додатно, пружамо услуге „venture clienting-a“ дизајниране да активно повежу иновативне концепте стартапа са потенцијалним корпоративним партнерима, унапређујући могућности за имплементацију идеја.

Тражимо страствене, иновативне, оријентисане на технологију и скалабилне тимове са отвореним ставом и потребном мотивацијом и способностима да остваре своје снове“.

СпинЛаб – Акцелератор ХХЛ подржава предузетничке тимове у расту и успостављању иновативних предузећа. Наша мисија је да подстакнемо предузетништво и иновацију у срцу Немачке и шире, пружајући практично вођење стартапима и спин-офф компанијама.

http://www.spinlab.co/

Коментари

0 коментара