Платформе за дигитални маркетинг

9. 12. 2022.Дигитални маркетинг, Маркетинг

Електронска пошта – имејл има потенцијал да повећа интересовање и подстакне конекције. Имејл кампање такође пружају бољи поврат улагања од било које друге врсте маркетинга. Ако поставите своје мејлове на прави начин, можете добити одличан повраћај улагања.

Можете много да постигнете са имејл маркетингом, али ћете морати да пронађете најбољу платформу за имејл маркетинг да бисте креирали успешну маркетиншку кампању. Ове платформе имају низ функција које штеде време и помажу вам са лакшим управљањем контактима, информацијама и кампањама.

Слање билтена и кампања путем емаила је једноставно са платформама за имејл маркетинг. Е-пошта је била и остаје један од најбољих и најмоћнијих доступних маркетиншких алата. Професионалци су оценили имејл маркетинг као један од најуспешнијих дигиталних алата у последњих неколико година. Ове кампање вам омогућавају да комуницирате директно са својим контактима. Е-пошта има шири досег од других дигиталних платформи, са отприлике 4 милијарде корисника широм света.

Професионалне имејл маркетинг платформе су ваш најбољи избор јер вам омогућавају да се побољша стопа испоручивости, прикупе анализе учинка, једноставније управљате објавама, испоручите више мејлова и креирате визуелно привлачније мејлове.

Имејл маркетинг платформе :

Мејлчимп (Mailchimp)

Мејлчимп има све функције које су вам потребне за креирање ефикасних имејл кампања. Можете брзо да дизајнирате кампање помоћу шаблона и алатке која је једноставна за коришћење. Такође можете проширити свој досег интеграцијом образаца за регистрацију или коришћењем унапред дефинисаних шаблона за креирање безбројних лендинг (landing) страница.

Сендинблу (Sendinblue)

Сендинблу својим претплатницима нуди свеобухватан пакет алата за продају и маркетинг. Од почетка до краја, свака функција се уклапа у креирање вашег маркетиншког плана. Алати за имејл маркетинг, као што су фокусирана категоризација, прилагођени садржај, А/Б тестирање и оптимизација распореда испоруке, доступни су преко ове платформе.

Цена премијум плана је одређена бројем мејлова које желите да пошаљете месечно.

АВебер (AWeber)

АВебер платформа за имејл маркетинг укључује неке корисне особине за почетнике. Платформа укључује креативну помоћ коју покреће вештачка интелигенција, поред алата који се користе лако и велике колекције шаблона. Ова услуга користи вашу веб страницу и профиле на друштвеним мрежама да креира шаблон за имејл билтен за вашу компанију.

Контакт Контакт (Contact Contact)

Контакт Контакт је фантастичан алат за оне који тек почињу са емаил маркетингом. Један од разлога за то је платформа за уређивање имејлова која је једноставна за коришћење. Омогућава вам да брзо прилагодите нове мејлове који су визуелно привлачни и у складу са вашим брендом. Није потребно искуство у кодирању. Текст, фотографије, видео снимци, попусти, анкете и догађаји могу се лако додати у било коју поруку.

Хабспот (Hubspot)

Без помоћи дизајнера или ИТ-а, Хабспотова платформа омогућава корисницима да лако и ефикасно генеришу, прилагођавају и оптимизују е-пошту. Аутоматизација је оно што платформа истиче. Ово вам омогућава да без напора успоставите окидаче за претплатнике и развијете потенцијалне клијенте у клијенте. Хубспот пружа разне услуге, укључујући имејл маркетинг.

Коментари

0 коментара