Паушал.РС – Платформа за вођење паушалног пословања

25. 06. 2024.Вести

Преко веб апликације паушалци могу самостално да издају фактуру, профактуру, авансне фактуре, плаћају пореске обавезе једноставим скенирањем QР кода, воде евиденцију о паушалном лимиту, и у сваком тренутку имају КПО књигу.

Клевер Група се развила из финтек стартапа Клевер. Од самог старта Клевер је омогућавао предузетницима лакше пословање помоћу апликације Паусал. Кроз рад са предузетницима, схватали су њихове потребе и боље разумевали њихов начин рада. Заједно са потребама наших клијената смо се и ми развијали и расли.

Клевер је посвећен пружању комплетне подршке вашем бизнису, без обзира на његову величину или делатност. Поседује разумевање за изазове са којима се предузетници и предузећа суочавају на данашњем динамичном тржишту. Стога, нуде широк спектар услуга како би предузетницима олакшали развој и успех.

Од поједностављивања административних задатака до пружања рачуноводствених и нерачуноводствених решења, стручни тим Клевер осигурава да имате слободу да се у потпуности усредсредите на оно што је најважније – ваш бизнис.

Више о могућноситма које нуди Клевер преко платформе Паушал.рс можете сазнати путем линка: ОВДЕ

Коментари

0 коментара