Обука за јавни наступ: Привредна Комора Србије – Београд, 25. септембар 2024.

27. 06. 2024.Вести

Центар за едукацију Привредне коморе Србије 25. и 26. септембра 2024. године, организује дводневни интерактивни семинар на тему „Јавни наступ 360°“. Семинар се одржава у просторијама ПКС, Теразије 23 (мала сала, 2. спрат).  Учесници семинара ће имати и практичну вежбу снимања у студијском окружењу.

Циљ семинара је усвајање комплетне ширине и дубине јавног наступа, односно презентације или састанка, јачање личног бренда, унапређење вештина гестикулације, говора, дисања, интонације, од наступа пред двоје људи до наступа пред милионским аудиторијумом.

Теме:

Први дан семинара (6 часова теоријске наставе)

Комуникација као основ постојања

– Формална/неформална

– Модели комуникације

Тренутни облак какофоније (неразумевања)   

– Смена комуникационих лидера

– Савремени речник

Лични бренд

– Четри корака личног брендирања

– Презентовање

Други дан семинара (6 часова практичног рада)

Презентовање

– Припрема за јавни наступ

– Трема, стрес, страх

Снимање у студијском окружењу

– Снимање свих полазника

Анализа снимљеног материјала

Семинар је намењен: професионалцима који имају потребу да воде састанке, одржавају презентације, обраћају се јавности кроз канале комуникације, наступају пред великим аудиторијумом гледалаца, као и запосленима из сектора Маркетинга, Продаје, ХР-а, средњег Менаџмента, Ц-нивоа менаџмента, власничке структуре.

Предавач је Милан Миличић M.Csексперт из области јавног наступа са 26 година искуства на менаџерским позицијама, од нижег до Ц-нивоа. Поље експертизе: продаја, маркетинг, менаџмент, као нераскидиве целине пословања за компаније ComTrade Group, Genel Group, ASUS Technologies, EUnet Group, La Fantana. Оснивач је и директор Management Training Centra, у коме се бави едукацијама, консалтингом и менторингом кроз ауторске програме: Академија Јавног наступаАкадемија ПродајеАкадемија Маркетинга. 15 година је рада у новинарству, уређивао је и водио ауторску емисију „High Tech“, на РТВ Пинк, уредник и водитељ јутарњег програма „Будилник“ на БК ТВ.

Пријаву за семинар можете извршити преко календара семинара Центра за едукацију:

https://pks.rs/strana/sekcija/kalendar-seminara

Више информација на: https://pks.rs/dogadjaj/javni-nastup-4057

Извор: Привредна Комора Србије

Коментари

0 коментара